divendres, 5 d’octubre de 2012

Recomanacions per als més petits

I avui les recomanacions són per als més petits de la casa. Hem escollit dos llibres: "En Max se'n va" de l'Erio Gherg, editat per Takatuka i "El carnaval dels animals" de Marianne Dubuc, de l'editorial Joventut. Són dos llibres de petit format, fàcils de manipular i que de ben segur els nens i nenes no es cansaran de mirar i remirar.

Títol: En Max se'n va
Autor i il·lustrador: Erio Gherg i Jörg
Editorial: Takatuka
Edat recomanada: a partir de 3 anys
Valoració: 8/10Al conte "En Max  se'n va", en Max està molt dolgut amb els altres animals de la granja perquè aquests l'acusen d'haver-se cruspit l'Àlex, al capgròs!  Per què ningú creu en la innocència d'en Max? Per què el castiguen tancant-lo a la gàbia del conill? El que no saben, ni en Max ni cap dels altres animals, és que l'Àlex amb els temps ha canviat d'aspecte i s'ha transformat en una bonica granota; el llibre ens parla doncs sobre les injustícies i el perill que comporta moltes vegades fer judicis precipitats. El text i el traç són simples però és un conte molt enginyós. Les il·lustracions són originals i molt divertides.


Títol: El carnaval dels animals
Autora i il·lustradora: Marianne Dubuc
Editorial: Joventut
Edat recomanada: a partir de 3 anys
Valoració: 9/10


Al llibre "El carnaval dels animals" els animals es disfressen però quina manera de disfressar-se! Amb molta imaginació, fantasia i grans dosis d'humor, es va forjant una història encadenada molt divertida, plena de bestieses surrealistes. Totes les il·lustracions van col·locades sobre un fons blanc, una pàgina reservada a un animal concret i la següent al mateix animal però amb la disfressa escollida. El text és breu i molt simple, a través del qual el petit lector anirà descobrint animals d'allò més estrafolaris, tindrà sorpreses inesperades com la de trobar-se una guineu disfressada de gallina o un lleó que té una trompa d'elefant, i no podrà parar de riure! Al final de la història tots els animals es troben a l'esperada festa de carnestoltes. Quina barreja d'animals més originals!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada