dilluns, 21 de juliol de 2014

Ballem!Títol: Ballem!
Autor i il·lustrador: Guido van Genechten
Editorial: Baula
Col·lecció: Som-hi
Edat recomanada: a partir de 4 anys
Valoració: 9


Un llibre divertit que juga amb els animals i els conceptes i s'adreça als més petits de casa. A cada pàgina l'autor fa diferents preguntes que l'infant ha d'anar resolent mentre observa detingudament les il·lustracions. Diferents desafiaments que tenen com a objectiu despertar l'habilitat visual dels nens i nenes. És un llibre que els nens poden llegir sols però de ben segur que si el comparteixen, el joc serà molt més engrescador. 

Al llarg de les pàgines trobarem tortugues, marietes, crancs, eriçons, i molts altres animals, alguns dels quals estan tristos, altres es toquen el nas, alguns van cap a la dreta, altres han fet un cim, etc. El repte és localitzar doncs aquells que són diferents, i consolidar conceptes elementals relacionats amb la posició, la direcció, les emocions, entre altres elements del dia a dia de l'infant. Hi ha una pregunta que es va repetint a totes les pàgines: "Quin animal va al ball?". El nen ha de buscar en aquest cas l'animal que porta un element identificatiu propi per anar a una festa: una corbata, un barret, uns llavis pintats... i al final tots els animals que van a la festa s'ajunten en una última il·lustració, la més colorista i atractiva del llibre.

De la mateixa col·lecció tenim un altre títol, "Fem una festa". L'estructura i els objectius són exactament els mateixos. Tots dos són molt enginyosos, entretinguts i molt didàctics. Recomanables al 100%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada