dimecres, 30 de maig de 2012

En Giotto l'eruga

Títol: En Giotto, l'eruga
Autor: Luca Blengino
Il·lustrador: Marco Paschetta

Editorial: Bang Ediciones
Col·lecció: Mamut
Edat recomanada: a partir de 6 anys
Valoració: 8/10

Ressenya: En Giotto és una papallona. Bé, en realitat és una eruga. Només li cal construir-se el seu propi capoll però... pesa massa! Què passarà amb en Giotto? Serà una eruga per sempre més?

Crítica: Bang ediciones ens presenta una interessant col·lecció de còmics per a infants. Tots valen molt la pena però n'he escollit un recomanat per a nens a partir de 6 anys, En Giotto, l'eruga. En Giotto és una eruga molt divertida però una mica golafre. No li agrada la fruita ni les herbes ni les flors, sinó que prefereix unes bones patates fregides i sobretot sobretot, el cotó de sucre! I què li passa a en Giotto? que com que menja tant i tan malament comença a engreixar-se i a inflar-se i arriba un dia que gairebé no es pot moure. Les seves companyes comencen a construir el "capoll" on hi passaran unes setmanes i mentre dormen es transformen en boniques papallones; però el pobre Giotto per molt que ho intenta una vegada i una altra sempre acaba de culs a terra. Pesa massa. Serà una eruga per sempre més o aconseguirà finalment construir el seu "capoll" i esdevenir una papallona de colors? Llegeix aquesta història i ho descobriràs!
La història d'en Giotto és molt divertida i ens explica d'una manera una mica còmica la importància que té mantenir una bona alimentació. Les il·lustracions també valen molt la pena. En Giotto desprèn molta simpatia i aquesta és una bona lectura per aquells/es que tinguin ganes d'iniciar-se al món del còmic.

En podeu veure un fragment aquí:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada