dilluns, 27 de gener de 2014

Lletra a lletraTítol: Lletra a lletra
Autora: Àngels Navarro
Editorial: Combel
Edat recomanada: a partir de 7 anys
Valoració: 9

"Lletra a lletra" conté 27 jocs relacionats amb l'alfabet, jocs de percepció, observació i imaginació. És un llibre molt adequat per a nens i nenes que estiguin aprenent les lletres perquè amb els jocs les aniran assimilant i alhora es divertiran.
Àngels Navarro dedica dues pàgines a cada lletra. Proposa diferents activitats, originals i atractives, que ajudaran l'infant a memoritzar millor l'alfabet i les grafies. 
Els petits lectors agafaran aquest llibre quan tinguin ganes de treballar però també quan tinguin ganes de passar una bona estona, de pensar mentre juguen i de divertir-se amb les lletres. És un llibre enginyós que obrirà un món nou als nens a partir de 7 anys, que aprendran que les lletres no només són els signes que serveixen per representar els sons d'un llenguatge sinó que també serveixen per pensar, imaginar i passar-ho molt bé.
Entre els múltiples jocs hi ha endevinalles, sopes de lletres, jocs matemàtics, trencaclosques, jocs de percepció, d'observació, tots molt creatius i acompanyats d'unes il·lustracions fantàstiques.
És un llibre diferent que defuig els lectors passius, mers espectadors; vol que el lector participi de les activitats, jugui, remeni i de mica en mica, si no és a la primera serà a la segona, vagi resolent els diferents enigmes.
La presentació del llibre és molt acurada i atractiva, té les cobertes i les pàgines dures i és molt fàcil de manipular. Cada pàgina que girem és una sorpresa i crida l'atenció només veure'l. Segur que tindrem curiositat per obrir-lo i començar a resoldre els enigmes, sols o en companyia.

Aquí us deixem un parell d'activitats: a la primera ens demana que busquem objectes de l'habitació el nom dels quals comenci per la lletra A; i a la segona  ens fa buscar la lletra "G" dins aquest cabdell enrotllat de lletres. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada