dilluns, 12 de maig de 2014

Sempre t'estimaréTítol: Sempre t'estimaré
Autor: Robert Munsch
Il·lustradora: Noemí Villamuza
Editorial: Andana Editorial
Edat recomanada: per a totes les edats
Valoració: un 10

L'any 1987 Bob Munsch escrivia aquesta història d'amor entre un fill i la seva mare, un amor incondicional que es va transmetent al llarg de tota una vida i que diu així: "Sempre t'estimaré, sempre tindràs el meu amor. Mentre jo sigui amb tu, sempre seràs el meu petitó". El nadó creix, és adolescent, madura, esdevé pare i lògicament i com és llei de vida, la mare va envellint de mica en mica fins que emmalalteix i llavors és el fill qui li canta la mateixa cançó mentre la mare es va apagant; l'amor i l'estima que senten un per l'altre és recíproc i molt intens. A partir d'aquí la història torna a començar i ara és el fill qui agafa en braços la seva filla acabada de néixer i mentre la bressola li canta: "Sempre t'estimaré, sempre tindràs el meu amor. Mentre jo sigui amb tu, sempre seràs la meva petitona". I així és com aquest amor tan ben definit per Bob Munsch va passant de generació en generació.. 

Aquest conte va tenir un gran èxit, se'n van vendre més de 15 milions de còpies a tot el món i per això l'any 2013 Andana Editorial va recuperar el text i amb les il·lustracions de Noemí Villamuza va sorgir aquesta petita joia que avui us recomanem. Les il·lustracions són senzilles però plenes d'emotivitat i molt delicades. 

Estèticament també està molt cuidat. A la pàgina esquerra trobem el text i a la dreta la il·lustració que reflecteix a la perfecció el sentit de les paraules. Utilitza una estructura repetitiva, és poètic i musical; és un llibre dedicat a totes les mares del món, però també als pares i als fills. Un llibre que agradarà a petits i a grans, que us endolcirà el cor i us emocionarà.

Per la temàtica aquest àlbum ens recorda un altre llibre que ja vam comentar titulat "Un dia". Podeu veure la ressenya aquí.

A continuació podeu veure algunes de les il·lustracions:

I si voleu podeu veure també un vídeo:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada