dijous, 13 de març de 2014

Mamaaa!Títol: Mamaaa!
Autor: Ilan Brenman
Il·lustrador: Guilherme Karsten
Editorial: Animallibres
Edat recomanada: a partir de 3 anys
Valoració: 8/10

Ja coneixíem l'Ilan Brenman per "Les princeses també es tiren pets", "Els animals també es tiren pets" o "El pare és meu" i ara ens arriba amb aquest nou àlbum il·lustrat titulat "Mamaaa!", publicat per l'editorial Animallibres.  Aquest llibre de ben segur que agradarà a mares i fills perquè uns i altres s'hi sentiran molt identificats. Quina mare a vegades, al final del dia, no està cansada que el seu fill o filla cridi incansablement la paraula "Mamaaa!" per qualsevol cosa, ara per naps ara per cebes? A quina mare no li agradaria desaparèixer per uns instants i descansar una estona per deixar de sentir el seu nom? Quina mare no s'ha sentit aclaparada per satisfer les atencions que li reclamen els fills a tothora? Doncs la protagonista d'aquesta història és una mare d'aquestes. I ja no pot més. I per això posa en marxa un pla, però li servirà d'alguna cosa? Què li passa a la mare quan deixa de sentir la veueta dels seus fills? Si voleu saber quina estratègia utilitza la mare i quines són les conseqüències haureu de llegir aquesta història.

El text és simple i breu, escrit amb lletra de pal i amb un vocabulari molt assequible perquè els petits l'entenguin si el llegeixen sols. I les il·lustracions són molt expressives i divertides, carregades d'humor i complementen el text a la perfecció.

Si ets una mare que vol descansar i no sentir "Mamaaaaaaa!" durant unes hores, aquest és el teu llibre!

MAMAAA! MAMAAA! MAMAAA!


1 comentari:

  1. No l'he llegit però crec ha de ser molt divertit. A quina mare sovint no li han gastat el nom.?i quina mare no ho ha enyorat quan no l'ha sentit?

    ResponElimina