dimecres, 3 de febrer de 2016

La casa dels ratolinsTítol: La casa dels ratolins
Autora: Karina Schaapman
Editorial: Blackie little books
Edat recomanada: totes les edats
Valoració: 9

Karina Schaapman va dedicar molts anys de la seva vida a construir La casa dels ratolins. I el resultat és aquest fantàstic llibre que avui us volem presentar. La casa està fabricada amb tota mena de materials reciclats (taps d'ampolla, teles antigues, llumins, botons, capses de cartró, etc.), té més d'un centenar d'habitacions i els ratolins que hi viuen  també els ha dissenyat la mateixa autora. Abans que un llibre fou una maqueta que podeu veure en primera persona si un dia decidiu visitar la Biblioteca Nacional d'Amsterdam, on la tenen exposada dins una vitrina a la seva sala infantil.

Es tracta doncs d'una joguina però l'autora ha volgut anar més enllà i gràcies a unes fotografies excel·lents, una edició molt acurada i una història força ben aconseguida ens endinsem dins aquesta comunitat de veïns tan especial. Els protagonistes de la història són en Sam i la Júlia i gràcies a ells podrem conèixer el seu dia a dia i viurem un munt d'aventures. La Júlia és divertida, molt amiga dels seus amics, molt curiosa i sempre disposada a ajudar els altres. En Sam és tímid i insegur però té un cor molt i molt bo i gràcies a la Júlia s'atreveix a fer un munt de coses que tot sol no gosaria mai. Tots dos fan un gran equip. Són molt amics i ho comparteixen tot.

Els detalls són infinits i és d'aquells llibres que s'han de mirar una vegada i una altra per anar-nos-en enamorant cada dia una mica més.


1 comentari:

  1. Jo coneixia la seva maqueta abans de l'edició del llibre, i aquest és una petita joia també, molt recomanable

    ResponElimina