divendres, 10 de maig de 2013

10è aniversari de la biblioteca!!!!

Avui quan hem arribat a la biblioteca ens hem trobat que desenes de personatges s'havien instal·lat a les parets de la sala infantil, decidits a passar-hi una bona temporada. Personatges d'abans i d'ara, des de l'Astèrix i en Tintín, a l'Arale i en Son Goku, fins a les Tres Bessones, el xai Shaun o la vaca Connie, un ampli ventall dels dibuixos animats més carismàtics de la història. Tots ells han vingut per celebrar amb nosaltres el 10è aniversari de la biblioteca. 

Sí, sí, avui estem de celebració! Avui fa 10 anys que la biblioteca va canviar d'ubicació i es va instal·lar a l'edifici de la Sala Galà, juntament amb l'Escola d'Art i de Música, formant un espai cultural i lúdic atractiu i envejable. Cada dia, desenes de nens, nenes, joves i adults s'acosten a la biblioteca per gaudir d'una estona de lectura, per fer els deures de l'escola, per fer consultes a Internet, per agafar en préstec els llibres, revistes, DVD i CD que més els agraden, així com també fan ús de l'espai per relacionar-se i reforçar els vincles, ja siguin familiars o d'amistat. La biblioteca és un lloc de reunió que intenta apropar-se als seus usuaris, oferint un servei de qualitat, activitats divereses adreçades a tots els públics, i un fons que malgrat les dificultats econòmiques del moment, intenta ser acurat, actual i de qualitat. El nostre principal objectiu és satisfer les necessitats i preferències de l'ampli ventall d'usuaris que dia rere dia dedica una estona del seu temps a la biblioteca. I intentem fer-ho sempre amb entusiasme i dedicació.

10 anys no se celebren cada dia i avui estem contents de poder-ho compartir amb tots vosaltres, perquè sou vosaltres, els usuaris, els qui dia a dia manteniu viva la biblioteca. Per això us convidem a festejar aquesta data tan assenyalada amb nosaltres. Podeu assistir a les activitats que portarem a terme a la biblioteca, podeu ajudar-nos a decorar-la per deixar-la ben bonica i el més important de tot, no deixeu mai de visitar-nos perquè ens agrada molt la vostra companyia.

Des del bloc de recomanacions  també volem participar a la festa i per això avui us proposem un seguit de llibres infantils que giren entorn d'aquest espai que fa que petits, joves i grans s'acostin als llibres i aprenguin a estimar la lectura perquè com deia Ray Bradbury "Sense biblioteques, què ens quedaria?; no tindríem passat ni futur".

Aquí us deixem les nostres propostes:

I que per molts anys més la biblioteca continuï essent un espai de referència 
a Cassà de la Selva.

PER MOLTS ANYS BIBLIOTECA, 
PER MOLTS ANYS SALA GALÀ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada