dimecres, 14 de novembre de 2012

Les emocions

L'Editorial Salvatella l'any 2011 va treure una col·lecció molt interessant de llibres sobre les emocions per a nens i nenes a partir de 3 anys. En tot moment, però, en la seva lectura el nen o nena haurà d'estar acompanyat d'un adult, que li donarà el suport necessari perquè entengui els conceptes i els objectius que la història pretén aconseguir. Concretament tracten 6 emocions: la tristesa, la mort, la preocupació, la ràbia, l'alegria i la por.

L'editorial, en referència a aquests llibres diu:

"Reconèixer i saber expressar emocions i sentiments és molt important per al desenvolupament dels nens entre els dos anys i mig i els vuit anys. Al voltant d'una història en la qual l'Anna o en Xavier passen per algun tipus d'aventura, reconeixerem, aprendrem i posarem en pràctica tot tipus d'emocions i sentiments. Presenten les emocions i sentiments que experimentem davant la mort d'un esser estimat, la ràbia quan ens enfadem, l'alegria si estem contents, la tristesa davant d'una situació irregular, la por durant la nit, la preocupació davant d'un problema

Al final de cada història hi ha un seguit d'activitats adreçades al nen o nena que l'ajuden a entendre el conflicte i a saber buscar-ne la solució més adequada.

A la biblioteca disposem dels següents títols:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada